Du er her: Hjem > Tidligere arrangementer > december 2014

december 2014

Kære alle i borgerforeningen.

Her hvor julen er lige for døren, vil jeg gerne ønske alle i borgerforeningen en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Det år som snart er ovre har jo igen været et godt år her i borgerforeningen med mange gode ture, samt ikke mindst vores bingo banko hvor der var så god en stemning, at jeg føler mig helt varm om hjertet ved at få lov til at være formand i sådan en dejlig forening.

Det bliver et rigtig spændende år vi går i møde, med de sædvanlige gode og spændende arrangementer i borgerforeningen.

Det bliver også spændende inde på Christiansborg hvor der skal være valg, og jeg risikerer vel ikke mit formandskab ved at komme med sætningen: forandring fryder.  Jeg føler nemlig, at sjældent har denne sætning været mere velvalgt.

Men tilbage til der hvor jeg startede, julen, hjerternes tid. Her i denne tid hvor eftertanken kommer frem, og det gode som er i os alle bliver mere og mere synligt, det er her at vi i borgerforeningen skal være taknemlige for, at vi har varmen og venskabet, den varme som jeg føler hver gang vi mødes. Hvor ville jeg ønske flere ville komme og opleve det samme.

Endnu engang en hjertelig glædelig jul til jer alle og jeres kære.

Formand  Kjeld Hansen