Du er her: FORSIDE

-O-O-O-O-O--O-O-O-O-O-O-

A  N  D  E  S  P  I  L

Onsdag, den 9. november 2022 kl. 18.00

Som sædvanlig foregår vores populære årlige andespil i Restaurant Strandlund, Strandlund 102, Charlottenlund.
Husk at møde i god tid før kl. 18.00, og ved tilmeldingen at angive, at angive, hvem man vil sidde ved siden af. Vi skal så forsøge, at lave en god bordplan.

Til velkomst 1 glas mousserende vin.

Vi starter med at spise, og menuen er, ikke overraskende, naturligvis and, og ligesom tidligere år:

Andelår-confit serveret med glaseret rødkål a la Ventrup samt kartofler og andesky.

Eller

Flæskesteg med sprød svær, glaseret rødkål a la Ventrup, samt kartofler og brun sovs.

Til begge retter serveres til dessert hjemmelavede pandekager serveret med is, drysset med ristede mandler og Grand Marnier.

Husk at meddele hvilken menu, der ønskes ved tilmelding.

Der er mulighed for at købe vin, øl eller vand til rimelige priser.

Efter vi har nydt middagen, går vi i gang med selve bankospillet.
Der spilles i alt 12 spil med indlagte pauser. Vi skal være færdige med spillene
kl. 23.00.
Der spilles om mange dejlige præmier, og der er gjort en god indsats for at skaffe flere sponsorgaver.

Prisen for deltagelse er kr. 335.-, der dækker en velkomstdrink,  middagen og 3 spilleplader.
Drikkevarer og evt. kaffe/the bestilles og betales direkte til restaurantens tjenere.
Bindende tilmelding til Ida Vedel på tlf. 22 15 80 04 senest 31. oktober 2022 eller til mail: info@gentofteborgerforening.dk. Betaling til Nordea reg. nr. 2135 konto nr. 8973889541, umiddelbart efter tilmelding

Vores sponsorer:

FORMAND KJELD HANSEN

GULDSMED MOGENS POULSEN

FRISØR MARIANNE ZANGENBERG

NETTO POWER ENERGISELSKAB A/S

SIF GRUPPEN A/S

GLARMESTER A. GUHLE & SØN

MURERMESTER LARS GUHLE

ENTREPRENØR EK

G. STRØMANN VVS

ABC FORSIKRING

VELKOMMEN A/S

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

10. marts 2023 kl. 20.15-22.15

Borgerforeningen inviterer til et spændende foredrag med astronomi- og astrofysiker Anja C. Andersen på Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København V.

I løbet af de seneste 20 år har Anja C. Andersen modtaget ikke færre end 15 priser for hendes formidling af meget komplekst stof. Og det med god grund!
Anja er en af landets absolut bedste formidlere, og du kan nu opleve hende i et medrivende foredrag om Universet.
Universet og månen - fra Big Bang til i dag
Anja C. Andersen giver i dette foredrag, med stor indsigt og humor, et overblik over himmelrummet fra Solsystemet og ud til de fjerneste galakser samt universets udvikling fra Big Bang og frem til i dag.

Du kommer også tættere på vores nærmeste nabo - Månen - og får indsigt i overraskende kendsgerninger, hårdføre konspirationsteorier og nogle af de spørgsmål, vi stadig ikke har fundet svar på.
For trods menneskehedens talrige månelandinger, så er der stadig meget, vi ikke ved...
Anja C. Andersen - stjernestøv og planetdannelse
Anja C Andersen er professor i astronomi og astrofysik på Niels Bohr Institut og forsker i stjernestøv og dets indflydelse på planetdannelse og stjerneudvikling.
Hun har gennem tiden modtaget adskillige priser og æresbevisninger for sin forskning og formidling. Derudover er hun forfatteren bag "En lille bog om Universet" og "En lille bog om Månen" og har bidraget til bøgerne "Livet er et mirakel" og "Marie Curie - Et lys i mørket".
Prisen for dette foredrag med A-billetter og rabat er kun kr. 345-. Tilmelding senest den 15. december 2022 til Ida Vedel på tlf. 22 15 80 04, eller på info@gentofteborgerforening.dk.
Bemærk, at vi kun har et begrænset antal billetter til rådighed. Derfor bestilling efter ’først til mølle’ princippet.
Beløbet bedes indbetalt ved tilmelding direkte til:
Nordea reg.nr. 2135 897 388 9541 samtidig med tilmelding husk navn.

VORES SPONSORER:

FORMAND KJELD HANSEN